ANKARA / ALTINDAĞ - Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Ortaokulu

Cengiz POLAT - Müdür

1968 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1992 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.  1997 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Tezli Master (Yüksek Lisans) eğitimini tamamladı. 1992 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2019 yılından itibaren Ankara Kemal Yurtbilir İlkokulu- Ortaokulu müdürü olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı ,Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde, Öğretim Görevliliği görevlerini de sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgi Alanları

-          Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu