ANKARA / ALTINDAĞ - Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimize gıda hijyeni, gıda israfı, güvenilir gıda konularında eğitici video eşliğinde bilgilendşrme yapılmıştır.

Şbt

"Okulumda sağlıklı besleniyorum ve fiziksel aktivite yapıyorum" projesi kapsamında öğrencilerimiz

her sabah öğretmenleri eşliğinde sınıf egzersizleri, beden eğitimi ve oyun dersinde geleneksel oyunlar ve beden eğitimi öğretmeni eşliğinde

bahçe etkinlikleri yapmaktadır.

Ara

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 3 Aralık Engelliler Gününe özel hazırlamış oldukları pasta ikramı için teşekkür ediyoruz.

Kas

18-24 Kasım ağız ve diş sağlığı haftası kapsamında okulumuz sağlığı hemşiresi  tarafından okulumuz ilkokul öğrencilerine eğitici videolar ve hazırlanan materyaller kullanılarak ağız ve diş sağlığının önemi öğretilmiştir.

Bakanlığımız ile Colgate Palmolive Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı Arasında 03.05.2021 tarihinde "İlköğretim Öğrencilerinde Ağız ve Diş Sağlığı Bilincinin Geliştirilmesine Yönelik  İş Birliği Protokolü" imzalanmıştır.

İmzalanan protokol kapsamında;  parlak gülüşler parlak gelecekler sloganıyla okulumuz 3.Sınıf öğrencilerine Colgate diş macunu ve diş fırçası dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm yetkililere öğrencilerimiz,velilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası Ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma Günü çerçevesinde okulumuzda törenler düzenlendi.

Eyl